Nieuwe single met Kris Kross Amsterdam & Emma Heesters

Kris Kross Amsterdam werkt samen met Emma Heesters en Tino Martin op nieuwe single ‘Loop Niet Weg’
Vrijdag 7 februari 2020
AMSTERDAM – Tino Martin nieuwe single

Eerder maakte het succesvolle dj-trio Kris Kross Amsterdam al bekend dat zij voor hun nieuwe single ‘Loop Niet Weg’ niemand minder dan Tino Martin en Emma Heesters hebben weten te strikken. In de single, die ze gister live deden bij Jinek, zingen zij over de liefde tussen een koppel dat ondanks hun ups en downs voor elkaar blijft vechten. De videoclip verschijnt vanmiddag [meer details].

Sinds het moment dat het dj-trio uit Amsterdam de boel opschudde met hun internationale monsterhit ‘Sex’ (meer dan 550 miljoen streams) volgden meerdere hitsingles, zoals ‘Hij Is Van Mij’ met Tabitha, Maan en Bizzey, die 4 keer platinum ging, en ‘Moment’ met Kraantje Pappie en Tabitha. Ook hebben ze verschillende internationale samenwerkingen op hun naam staan, zoals Ty Dolla $ign en Conor Maynard en zijn ze sinds begin dit jaar ook verkozen tot de nieuwe nachtburgemeesters van Nederland.

Voor hun nieuwe single hebben ze de krachten gebundeld met Tino Martin en Emma Heesters. Tino Martin, één van de grootste volkszangers van het moment, heeft al twee Edison Popprijzen op zijn naam staan, stond onlangs nog in een uitverkocht Olympisch Stadion en behaalde eerder een Top 40-hit met zijn single ‘Zij Weet Het’. Emma staat momenteel al wekenlang in de Top 40 met het nummer ‘Pa Olividarte’ en deed, net als Tino Martin, mee met het programma ‘Beste Zangers’. Dat ze zich die titel toe mogen eigenen bewijzen ze opnieuw met ‘Loop Niet Weg’.

“Voor deze KKA single waren we op zoek naar zowel een mannelijke als een vrouwelijke artiest. Al vrij snel viel onze keuze op Tino en Emma; zij pasten wat ons betreft perfect bij deze sound. Gelukkig waren ze allebei down! We zijn blij dat we deze bom kunnen droppen met deze toppers uit de industrie.”
– Kris Kross Amsterdam

”Ik ben trots op deze geweldige samenwerking! Het feit dat we alledrie uit verschillende werelden komen maakt het des te interessanter. Uiteindelijk is er een mooie plaat tot stand gekomen.”
– Tino Martin

“Deze samenwerking zal voor veel fans als een verrassing komen. Hoe tof en spannend, Kris Kross Amsterdam, Tino en ikzelf samen op een super vette nieuwe track! Ik kan niet wachten om ‘Loop Niet Weg’ live aan de fans te laten horen.”
– Emma Heesters

===============================================================================================

Beluister nu online: https://kriskrossams.lnk.to/LoopNietWeg