Extra show Tino Martin in de Ziggo Dome op 2 mei

PERSBERICHT
Woensdag 30 oktober 2019
AMSTERDAM – Extra show Tino Martin in de Ziggo Dome op 2 mei

AMSTERDAM – Tino Martin geeft door de grote vraag naar kaarten een extra show in de Ziggo Dome op zaterdag 2 mei. Onder de titel ‘Viva Las Vegas’ geeft de zanger twee spectaculaire concerten in de concertzaal die voor de gelegenheid tot Tino Dome wordt omgedoopt. Naast zijn grote hits zullen ook de bekende songs over Las Vegas niet ontbreken. Tickets voor de show op 2 mei zijn gelijk in de verkoop gegaan via de website van Tino Martin. Voor de show van 1 mei zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar

Tino Martin heeft het meest succesvolle jaar uit zijn carrière achter de rug. Hij scoorde een grote Top40-hit met ‘Zij Weet Het’ en gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion. “Dit had ik niet durven dromen. Dat ik na een paar dagen al een tweede concert in de Ziggo Dome mag aankondigen. Wat fantastisch! Ik krijg veel goede reacties op het thema ‘Viva Las Vegas’ en ga er voor zorgen dat Vegas voor twee avonden in mei naar Amsterdam komt. Viva Las Vegas!”

In Nederland brak Tino Martin door hits ‘Jij Liet Me Vallen’, Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’. Dit jaar beleefde hij zijn doorbraak naar het grote pubiek met het liedje ‘Zij Weet Het’, ontstaan in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en dit jaar nog vier BUMA Awards. Hij gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome, gaf een concert in het Olympisch Stadion en staat momenteel door heel het land met zijn uitverkochte theatertour ‘Liefde en Geluk’.

===============================================================================================

Tino Martin “Viva Las Vegas”
Vrijdag 1 mei 2020 en zaterdag 2 mei in de Ziggo Dome

Tickets zijn  in de verkoop via www.tinomartin.com