Tino Martin op vrijdag 1 mei 2020 in de Ziggo Dome

Tino Martin op vrijdag 1 mei 2020 in de Ziggo Dome

Tino Martin op vrijdag 1 mei 2020 in de Ziggo Dome

PERSBERICHT
Maandag 22 oktober 2019

AMSTERDAM – Tino Martin heeft vanochtend een grote show in de Ziggo Dome Amsterdam aangekondigd op vrijdag 1 mei.

Onder de titel ‘Viva Las Vegas’ geeft de zanger een spectaculair concert. Naast zijn grote hits zullen ook de bekende songs over Las Vegas van Elvis Presley en Frank Sinatra niet ontbreken.Tickets voor de show gaan vrijdag 25 oktober om 12:00 uur in de verkoop via de website van Tino Martin.

Tino Martin heeft het meest succesvolle jaar uit zijn carrière achter de rug. Hij scoorde een grote Top40-hit met ‘Zij Weet Het’ en gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion. De zanger kijkt vooruit naar komend jaar. “Ik ben er trots op dat ik voor de derde keer een concert in de Ziggo Dome mag geven. De zaal zit mij als gegoten. Komend jaar gaan we er echt een spectaculaire avond van maken. Ik ben zelf groot fan van de shows in Vegas zoals de show van Celine Dion die ik tientallen keren heb gezien maar ook de classic shows van Elvis. Viva Las Vegas!”

In Nederland brak Tino Martin door hits ‘Jij Liet Me Vallen’, Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’. Dit jaar beleefde hij zijn doorbraak naar het grote pubiek met het liedje ‘Zij Weet Het’, ontstaan in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en dit jaar nog vier BUMA Awards. Hij gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome, gaf een concert in het Olympisch Stadion en staat momenteel door heel het land met zijn uitverkochte theatertour ‘Liefde en Geluk’.

===============================================================================================

Tino Martin “Viva Las Vegas”
Vrijdag 1 mei 2020 in de Ziggo Dome

Tickets gaan vanaf vrijdag 25 oktober om 12:00 uur in de verkoop via www.tinomartin.com