Tino Martin ontvangt gouden plaat voor album ‘Voor Iedereen’

Tino Martin heeft een gouden plaat in ontvangst genomen. De zanger kreeg hem voor zijn album ‘Voor Iedereen’ en werd door RTL Boulevard verrast met deze award. Het album verscheen op 25-09-2020 en is al miljoenen keren gestreamd.

De titel ‘Voor Iedereen’ dekt in alle opzichten de lading, zo laat Tino weten. “De laatste jaren heb ik mijn publiek zien groeien tot een heel breed en uiteenlopend publiek. Op dit nieuwe album staan liedjes die voor iedereen herkenbaar zijn.”

Samen met zijn eigen liveband onder leiding van Bas van den Heuvel heeft Tino Martin maandenlang gewerkt aan het 17 songs tellende album. Er zijn kosten nog moeite gespaard om prachtige nieuwe arrangementen te maken en er is voor gekozen om alle instrumenten met de volledige band live in de studio in te spelen en op te nemen.

‘Voor Iedereen’ is het vierde studioalbum van Tino Martin. Zijn eerste twee uitgebrachte studioalbums ‘Jij Liet Me Vallen’ (2015) en ‘Hoe Ik Het Zie’ (2017) werden beide met de Edison Popprijs bekroond. In 2018 verscheen het persoonlijke album ‘Thuis Komen Pas De Tranen’.