Tino Martin met ‘Viva Las Vegas’ in de Ziggo Dome

AMSTERDAM – Tino Martin geeft een groot concert in de Ziggo Dome op zaterdag 14 september. Onder de titel ‘Viva Las Vegas’ geeft hij met zijn band een spectaculaire show met al zijn hits, bekende Las Vegas klassiekers en zijn er verrassende gastoptredens. De kaartverkoop van het concert start op donderdag 7 maart om 10:00 uur via tinomartin.com. 

In 2022 gaf Tino al eerder concerten in de Ziggo Dome met het ‘Viva Las Vegas’ thema en dat is goed bevallen. “Las Vegas is de stad van de verwondering. En daar hou ik van in mijn live shows. Een groots decor, spektakel en verrassingen. Het zit er allemaal in op 14 september in de Ziggo Dome; de zaal waar ik al zo veel mooie avonden heb beleefd met mijn fans. Ik kijk ernaar uit. Viva Las Vegas!”. 

Tino Martin scoorde in Nederland de laatste jaren grote hits als ‘Zij Weet Het’, ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’,‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Later Als Ik Groter Ben’ , ‘Loop Niet Weg’ en ‘Hartslag Van De Stad’. Tino Martin ontving meerdere Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en meerdere BUMA Awards. Hij gaf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, Rotterdam Ahoy en het Olympisch Stadion.

===========================

Tino Martin – Viva Las Vegas
Ziggo Dome – 14 september

 

Tickets gaan vanaf donderdag 7 maart om 10:00 uur in de verkoop via www.tinomartin.com