Tino Martin levert titelsong voor Netflix film ‘Just Say Yes’

AMSTERDAM – Deze week brengt Tino Martin zijn nieuwste single ‘Ik Mis Je Niet’ uit. Het is de soundtrack van de romantische komedie ‘Just Say Yes’ die vanaf 2 april wereldwijd op Netflix te zien is en waarin Tino zijn debuut als acteur maakt. De zanger omschrijft de titelsong die op 12 maart is uitgekomen als een lekker up tempo nummer en hij is uiteraard mega trots op zijn filmdebuut: ‘Een onwijs leuke uitdaging…’

De Nederlandse film ‘Just Say Yes’ heeft een Nederlandse titelsong gezongen door Tino Martin. Het nummer heet ‘Ik Mis Je Niet’ en komt op 12 maart uit, tegelijkertijd met de videoclip.
Het was voor de zanger een grote eer om de titelsong voor deze film te mogen maken. Bovendien is het voor Tino ook nog eens dubbelop, hij is niet alleen verantwoordelijk voor de titelsong, maar kreeg ook een rolletje in deze romantische komedie.

Het nummer gaat over een relatie die is stukgelopen en de tekst van Tino komt heel dichtbij voor iedereen die wel eens in een relatie of huwelijkscrisis heeft gezeten. Wel niet missen; wel niet spijt; proberen er toch nog iets van te maken; een gebroken hart of een masker opzetten; het komt allemaal voorbij in deze tekst die de lading van de film dekt en voor menigeen herkenbaar zal zijn.

Voor de romantische komedie ‘Just Say Yes’ heeft Tino samengewerkt met o.a. hoofdrolspelers Yolanthe Cabau en Jim Bakkum en veel van de scenes komen zelfs terug in de exclusieve videoclip die ook op 12 maart wordt gelanceerd. ‘Het was een uitdaging, zowel de film; de videoclip en de single’, laat Tino weten. De clip legt een duidelijke link met de film en kun je zien als een soort van preview. ‘Ik Mis Je Niet’ is een lekker up tempo nummer waar je ook nog eens heerlijk op uit je dak kunt gaan. Even lekker dansen en al je zorgen vergeten, dat kan iedereen in deze tijd toch wel gebruiken lijkt me zo.’

‘Ik Mis Je niet’ single en videoclip release 12 maart 2021.
‘Just Say Yes’ film release 2 april 2021.