Tino Martin kondigt nieuwe single aan:

‘Was Sorry Maar Genoeg’

Met veel enthousiasme en plezier heeft Tino Martin de laatste weken gewerkt aan zijn nieuwe single ‘Was Sorry Maar Genoeg’. Samen met de topmuzikanten van zijn eigen Tino Martin Band is het nummer live opgenomen.

Zoals we van de populaire zanger gewend zijn hoort ook bij deze nieuwe single uiteraard ook een videoclip die deze keer opgenomen is op het strand en in de duinen van Noordwijk. Mooie beelden die met Tino’s uitstraling, de pakkende tekst en de hartverwarmende sound een extra dimensie geven aan dit prachtige nummer.

De tekst van ‘Was Sorry Maar Genoeg’ beschrijft een stel dat uit elkaar is omdat de man het verpest heeft. Hij geeft toe dat hij geen gemakkelijke man is en hoopt op een tweede kans om zijn geliefde weer te laten stralen. Vergeefse hoop, een sorry blijkt voor deze relatie helaas niet genoeg.

‘Was Sorry Maar Genoeg’ ligt qua melodie lekker in het gehoor en de tekst zingt gemakkelijk mee. Voor Tino is deze nieuwe single iets om trots op te zijn. ‘Ik ben er superblij mee, het is zeker een herkenbare sound! Ik hoop dat mijn fans er net zo enthousiast over zijn als ik.’

Single: ‘Was Sorry Maar Genoeg’
Release: 29 mei 2020
Artiest: Tino Martin