Tino Martin keert terug in de Ziggo Dome

Tino Martin geeft 16 juni 2018 opnieuw een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Dit vanwege de enorme belangstelling voor de concerten in Carré en het Circustheater, deze shows waren vorige week binnen een half uur uitverkocht. De kaartverkoop start vrijdag 3 november 10:00 uur via www.tinomartin.nl.
Na zijn uitverkochte Ziggo Dome show eerder dit jaar wordt de zaal deze keer wel op een heel bijzondere manier omgedoopt tot de Tino Dome. “Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verder af zitten zal het een belevenis worden. Ik sta dan letterlijk tussen mijn fans”
In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond en hij ontving dit jaar een Edison Award voor het gelijknamige album. Afgelopen week verscheen de dvd met de live registratie van zijn vorige Ziggo Dome show ‘Hét concert van mijn dromen XL’.
Tino Martin In the round
Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 16 juni 2018
Aanvang 20:00 uur
Tickets zijn vanaf 41,95 (incl. 2,95 servicekosten) verkrijgbaar
Kaartverkoop start 03-11-2017 om 10.00 uur