Tino Martin 28 januari in Carré

AMSTERDAM – Tino Martin geeft zondag 28 januari 2018 een concert in Carré, Amsterdam. Dit heeft de zanger zojuist op Facebook bekend gemaakt. De kaartverkoop van het concert start vrijdag 13 oktober om 10:00 uur via www.carre.nl

Voor Tino Martin, die eerder dit jaar een uitverkocht concert in Ziggo Dome gaf, wordt het een bijzondere avond. Zoals hij zelf zegt: ‘Carré is een heel speciaal theater waar alle groten der aarde hebben gestaan. Het is een podium dat je moet verdienen, het is niet voor iedereen weggelegd om hier te mogen optreden’.

De Nederlandstalige zanger heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het zalencircuit waar hij zich de meest geboekte artiest kan noemen. Hij brak door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en ontving een Edison Award voor zijn gelijknamige album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond.

Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van Hazes senior, maar vertaalt naar de geest van deze tijd. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen band.

Theater Carré, Amsterdam

Zondag 28 januari 2018

Aanvang 20:00 uur

Tickets zijn vanaf 29,- verkrijgbaar.

Kaartverkoop start 13 oktober 10:00 uur