Tino Martin geeft uitverkocht concert in Olympisch Stadion thumbnail

Tino Martin geeft uitverkocht concert in Olympisch Stadion

Tino Martin geeft uitverkocht concert in Olympisch Stadion

PERSBERICHT
Dinsdag 11 juni 2019

AMSTERDAM – Tino Martin geeft uitverkocht concert in Olympisch Stadion.

Tino Martin gaf zaterdagavond een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor 25.000 fans gaf de zanger de grootste show uit zijn carrière. Naast gastoptredens van Trijntje Oosterhuis, Bizzey en Glen Faria stond als verrassing ook René Froger op het podium.

Tino Martin beleeft een succesvolle week. Zijn track ‘Zij Weet Het’ is zijn eerste single die de Top 40 is binnen gekomen en werd afgelopen vrijdag zestien keer gedraaid op NPO Radio 2. Vandaag stond hij in het Olympisch Stadion in Amsterdam. “Wat een onvergetelijke avond! Een droom is uitgekomen om een eigen stadionconcert te geven. En dat met vrienden als Trijntje Oosterhuis, Bizzey, Glen Faria en René Froger op het podium. Ik wil mijn fans bedanken voor deze speciale avond!”, aldus Tino Martin. In het najaar zoekt Tino Martin weer de intimiteit van de theaters op onder de titel ‘Liefde & Geluk’.

In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij ook hits als ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en een Sena Performers Award. Afgelopen jaar verscheen het nieuwe album ‘Thuis komen pas de tranen’ en was Tino Martin te zien in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit de hit ‘Zij Weet Het’ is ontstaan. De zanger gaf twee keer een uitverkochte show in de Ziggo Dome en in juni zijn grootste concert ooit in het Olympisch Stadion Amsterdam.