Tino Martin Theatertour

Tino Martin dit najaar de theaters in met ‘Liefde en Geluk’

Tino Martin Theatertour Liefde & Geluk

PERSBERICHT
Maandag 27 mei 2019

AMSTERDAM – Tino Martin heeft vanochtend zijn theatertour aangekondigd, getiteld ‘Liefde & Geluk’.

De zanger geeft van september tot aan februari 27 shows door heel Nederland, waaronder zalen als Koninklijk Theater Carré, AFAS Circutstheater Scheveningen en Beatrix Theater in Utrecht. Tickets voor de theatershows zijn direct in de verkoop gegaan via de website van Tino Martin.

Tino Martin staat aan de vooravond van zijn grootste concert ooit, in het Olympisch Stadion Amsterdam op 8 juni. ‘De grote concerten in de Ziggo Dome en het Olympisch Stadion zijn natuurlijk geweldig maar het theater is voor mij heel speciaal, je komt heel direct in contact met het publiek, de fans zijn dichtbij en daardoor voelt het heel persoonlijk. Ik kijk er enorm naar uit.’

Tino komt met zijn volledige band naar de theaters en zal naast zijn grootste hits ook vertellen over de verhalen achter de liedjes.

In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij ook hits als ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award. Afgelopen jaar verscheen het nieuwe album ‘Thuis komen pas de tranen’ en was Tino Martin te zien in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit de hit ‘Zij Weet Het’ is ontstaan. De zanger gaf twee keer een uitverkochte show in de Ziggo Dome en geeft op 8 juni zijn grootste concert ooit in het Olympisch Stadion Amsterdam.

===============================================================================================

Tino Martin Theatertour “Liefde en Geluk”
Van 25 september tot en met 29 januari 2020 in Nederlandse theaters.

Kijk voor de volledige lijst en meer informatie op www.tinomartintheater.nl.