Tino Martin de grote winnaar bij Buma NL Awards!

Tino-Martin-de-grote-winnaar-bij-Buma-NL-Awards!

PERSBERICHT
Maandag 30 september 2019

Tino Martin de grote winnaar bij Buma NL Awards!

Tino Martin is vanavond in Tivoli Vredenburg in Utrecht de grote winnaar geworden van de Buma NL Awards, een van de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie.

Tino Martin: ‘Ik sta perplex!’

In maar liefst vier categorieën werd de succesvolle zanger als beste gewaardeerd en is hiermee in deze tiende editie van de Buma NL Awards 2019 degene met de meeste onderscheidingen. De Buma NL Awards zijn voor artiesten en auteurs binnen de Nederlandstalige muziek een van de belangrijkste en meest prestigieuze prijzen en met deze waardering mag Tino Martin zich de grote winnaar noemen.

Vier op een rij
En met succes! Als ‘Meest Succesvolle single – Hollands’ werd ‘Zij Weet Het’ als de grootste genoemd en ‘Zij Weet Het’ is ook de meest gestreamde Hollandse track bij Hits NL die gewaardeerd werd met de ‘Meest gestreamde track – Hollands’. Daarnaast is ‘Zij Weet Het’ ook nog eens het meest gedraaid in de Nederlandse horeca en werd daarvoor onderscheiden met de ‘Xenos Music Media Award’. En van deze drie eerdergenoemde prijzen is nummer vier wel een hele speciale, namelijk ‘Beste act levenslied’

‘Ik sta perplex’, zo laat Tino Martin weten nadat zijn naam maar liefst vier keer genoemd werd. ‘Zoveel waardering en zoveel prijzen, ik moet mezelf even in mijn arm knijpen om zeker te weten dat ik niet droom. Hier doe je het toch allemaal voor. Trots ben ik op mijn hele team dat dit allemaal voor mij mogelijk heeft gemaakt.