Tino Martin brengt vijfde studioalbum genaamd Dit Is Het Levenslied uit

‘Dit Is Het Levenslied’ is het nieuwe, inmiddels vijfde studioalbum van Tino Martin. Het album bevat een grote diversiteit aan songs, die uiteraard die typische, herkenbare en bij velen zo geliefde Tino Martin-sound hebben gekregen. ‘Dit is Het Levenslied’ is vanaf vandaag te beluisteren via alle bekende streamingsdiensten. Het album is ook verkrijgbaar op CD en LP.

Geen artiest in Nederland heeft de afgelopen jaren zo veel en zulke succesvolle samenwerkingen op zijn naam staan als Tino. Ook aan dit album werkten verschillende grote namen mee. Zo heeft de eerder uitgebrachte hit ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’ met Kris Kross Amsterdam en Donnie een plek gekregen op de plaat, maar ook bevat het een gloednieuw duet met Trijntje Oosterhuis.

De afgelopen ruim twee jaar heeft Tino Martin met zijn collega-topmuzikanten met ontzettend veel plezier aan dit nieuwe album gewerkt. Tino: “Ik heb er alles aan gedaan om er zeker van te zijn het beste van mezelf te geven. Tijdens de vele studiosessies liep het kippenvel me soms over het lijf, maar vaak hebben we ook gehuild van het lachen. We hebben niet voor niets gekozen voor de titel ‘Dit Is Het Levenslied’, toepasselijker kan bijna niet. Het is met zoveel liefde gemaakt, dat hoor je terug in ieder nummer. Kortom, het is een album geworden met een lach en een traan. Ik hoop dat jullie ervan zullen genieten.”

‘Dit Is Het Levenslied’ bestaat uit vijftien tracks, van uptempo songs tot ballads. Vijf daarvan zijn eerder als single succesvol uitgebracht: ‘Hoe Zeg Ik Jou Dat Het Over Is’, ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’, ‘Ik Kan Niet Alleen Zijn’, ‘Mijn Liefste’ en ‘Wat Moet Ik Zonder Jou’. Het album wordt uitgebracht door Studio One Records.

Naast de release van ‘Dit Is Het Levenslied’ staat er nog meer moois op de planning. Zo staat Tino dit najaar met zijn ‘010//020’-concerten in zowel de Ziggo Dome (14 oktober) als Rotterdam Ahoy (17 november). Naast al zijn grote hits brengt hij hier met zijn liveband natuurlijk ook de nummers van zijn gloednieuwe album ten gehore.