Tino Martin 29 januari in het AFAS Circustheater

AMSTERDAM – Tino Martin geeft 29 januari 2018 een concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De kaartverkoop van het concert start woensdag 18 oktober om 10:00 uur

Voor Tino Martin, die eerder dit jaar een uitverkocht concert in de Ziggo Dome gaf, wordt het een speciale avond. “Eindelijk geef ik een concert in het Circustheater, vlakbij Den Haag waar ik geboren ben, dit voelt als thuiskomen”.

De Nederlandstalige zanger heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het zalencircuit waar hij zich de meest geboekte artiest kan noemen. Hij brak door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond en hij ontving een Edison Award voor zijn gelijknamige album.

Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van Hazes senior, maar vertaalt naar de geest van deze tijd. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen band.

Zondag 29 januari 2018

Aanvang 20:00 uur

Tickets zijn vanaf 29,50 verkrijgbaar via tinomartin.nl

Kaartverkoop start 18 oktober 10:00 uur