COVER-Proost-Op-Het-Leven-tumb

René Froger en Tino Martin in duet ‘Proost op het leven’

COVER-Proost-Op-Het-Leven

PERSBERICHT
Woensdag 4 september 2019

René Froger en Tino Martin in duet – ‘Proost op het leven’.

Het gastoptreden van René Froger tijdens het concert van Tino Martin in het Olympisch Stadion krijgt een vervolg. De twee zangers, die beiden het levenslied en Nederlandstalig hoog in het vaandel hebben staan, zijn de studio in gegaan en deze week komt hun gezamenlijke single ‘Proost op het leven’ uit.

De klik tussen de twee zangers was er al tijdens het concert van Tino in het Olympisch Stadion waar ze een medley van Froger’s hits zongen en tegelijkertijd het publiek de primeur gaven van ‘Proost op het leven’. Toen al hadden ze veel lol samen en dat vervolgde zich tijdens de opname van de single, waar bleek dat ze niet alleen dezelfde liefde voor muziek hebben, maar ook hun stemmen nog eens heel goed bij elkaar passen. René: “De single ‘Proost op het leven’ is een duet dat op ons beider lijf is geschreven. We kunnen ons ook helemaal vinden in de tekst, die vertelt dat je van elk moment in je leven moet genieten, ook al zit het soms tegen.” Tino beaamt: “Tegenslag hoort erbij, niemand ontkomt daaraan. Je viert het leven maar een keer, dat is de strekking van het nummer en ook ons levensmotto. René is en blijft een groot voorbeeld voor mij. We hebben zoveel gemeenschappelijk en leren elkaar steeds beter kennen.” René: “En we lachen heel wat af als we aan het werk zijn, een eerste vereiste voor een goede samenwerking…”

‘Proost op het leven’ is niet zomaar een duet, maar een combinatie van twee zangers die elkaar in alle opzichten hebben gevonden. Geschreven door niemand minder dan Marcel Schimscheimer en Jochem Fluitsma en geproduceerd bij Studio One. Als het aan René en Tino ligt zal het niet bij deze eenmalige samenwerking blijven. “We hebben ieder onze eigen carrière, maar dit uitstapje is ons zeer goed bevallen en smaakt naar meer…”

===============================================================================================

‘Proost op het leven’ komt vandaag uit.

Voor informatie: www.studio1.nl / brandon@studio1.nl