Nieuwe single Tino Martin & Mart Hoogkamer: Hartslag Van De Stad

Het klinkt als een nieuw duo: Tino & Mart, en dat geldt ook voor hun recente samenwerking waarin de twee zangers de handen hebben ineengeslagen en met elkaar een dijk van nieuwe single hebben gemaakt: ‘Hartslag van de Stad’.

Tino Martin en Mart Hoogkamer zijn al heel wat jaren vrienden en volgen elkaars carrière. Dat het niet eerder tot een samenwerking kwam vinden beide zangers dus eigenlijk zelf ook wel opmerkelijk. ‘Het was altijd al een wens van ons twee, maar het kwam er gewoon niet van’. Nu was het dan zover en vonden ze een gaatje in hun volle agenda’s.

De twee zangers hebben al hun muzikale kwaliteiten ingezet om er een prachtige single van te maken die ook nog eens gedeeltelijk op waarheid is gebaseerd. Twee vrienden die samen lol maken in de stad, dat is Tino en Mart niet vreemd; zij houden wel van stappen en plezier maken en de single is dan ook op hun lijf geschreven. ‘Dit is het verhaal van onze vriendschap: vooral veel lol maken.’

Voor de videoclip zijn Tino en Mart naar Brussel gereisd om daar de ‘Hartslag van de Stad’ letterlijk en figuurlijk te voelen en over te brengen. ‘Het was een feestje en dat zie je terug in de videoclip. Maar dat niet alleen, het kenmerkt ook onze bijzondere vriendschap.’

Bovendien is Mart Hoogkamer te gast bij de grote ‘010/020’ concerten van Tino Martin dit jaar. Hij is zowel te gast in Rotterdam Ahoy op 17 november als in de Ziggo Dome op 14 oktober. Onder de titel ‘010/020’ geeft Tino Martin met zijn band een avondvullend concert.