Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters te gast in de Ziggo Dome

Persbericht – Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters te gast bij Tino Martin in de Ziggo Dome
Vrijdag 7 februari 2020
AMSTERDAM – Tino Martin

AMSTERDAM – Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters zijn als special guest uitgenodigd door Tino Martin in zijn Ziggo Dome shows op vrijdag 1 mei en zaterdag 2 mei. Onder de titel ‘Viva Las Vegas’ geeft de zanger twee spectaculaire concerten in de concertzaal. Naast zijn grote hits zullen ook de bekende songs over Las Vegas niet ontbreken. Tickets zijn verkrijgbaar via tinomartin.com

Vandaag is het liedje ‘Loop Niet Weg’ uitgekomen. De single is een samenwerking tussen Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en Emma Heesters. “Ik ben trots op deze geweldige samenwerking! Het feit dat we alledrie uit verschillende werelden komen maakt het des te interessanter. Uiteindelijk is er een mooie plaat tot stand gekomen en hoe geweldig is het dan om mijn vrienden Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters als special guest uit te nodigen in de Ziggo Dome. Ik kijk er naar uit’.

In Nederland brak Tino Martin door met hits ‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’. Afgelopen jaar beleefde hij zijn doorbraak naar het grote pubiek met het liedje ‘Zij Weet Het’, ontstaan in het tv-programma ‘Beste Zangers’. Tino Martin ontving twee Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en dit jaar nog vier BUMA Awards. Hij gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome en gaf een concert in het Olympisch.

Kriss Kross Amsterdam scoorde met 550 miljoen streams een internationale hit met ‘Sex’. Later volgde het dj-trio uit Amsterdam met hits als ‘Hij Is Van Mij (feat. Maan, Bizzey en Tabitha) en ‘Moment’ (feat. Kraantje Pappie en Tabitha).

Emma Heesters werd bekend in Nederland dankzij het programma ‘Beste Zangers’ en internationaal heeft ze 1,9 miljoen Youtube-abonnees. Momenteel heeft ze een Top40 hit met het nummer ‘Pa Olividarte’.

===============================================================================================

Tino Martin

“Viva Las Vegas”
special guest: Kriss Kross Amsterdam, Emma Heesters

Ziggo Dome

Vrijdag 1 mei & Zaterdag 2 mei 2020

Tickets zijn in de verkoop via www.tinomartin.com

Voor meer informatie kijk www.tinomartin.com of neem contact op met:

Agents After All
Arjan de Mooij
arjan@agentsafterall.nl
020-5210010