Concert op 8 juni in het olympisch stadion

AMSTERDAM – Tino Martin geeft 8 juni een concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de zanger, nadat hij eerder twee keer de Ziggo Dome uitverkocht. De kaartverkoop is direct begonnen via tinomartin.com

Na zijn uitverkochte Ziggo Dome shows in 2017 en 2018 is het tijd voor de volgende stap. “Als kleine jongen heb ik natuurlijk wel eens gedroomd van een eigen stadionconcert. Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar. En ook nog eens op zo’n iconische plek als het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar de grootste popconcerten hebben plaatsgevonden. Ik kan niet wachten er een onvergetelijke dag van te maken met mijn fans.”, aldus Tino Martin.

In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij ook hits als ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en dit jaar de Sena Performers Award. Onlangs is het nieuwe album getiteld ‘Thuis komen pas de tranen’ uitgekomen van de zanger die momenteel te zien is in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. En tourt hij door het land met een uitverkochte theatertour.

Let op; officiële tickets alleen te koop via tinomartin.com of bij een van de Primera winkels!

Tino Martin

Olympisch Stadion, Amsterdam
Zaterdag 8 juni 2019
Tickets verkrijgbaar vanaf €39,50 via tinomartin.com