Album Tino Martin bekroond met Buma NL Award

Een ingetogen feest bij de bekendmaking van de Buma NL Awards en tegelijkertijd een uitbundige Tino Martin. De zanger is supertrots dat hij opnieuw een van de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie mocht ontvangen. De award kreeg hij voor zijn album ‘Voor Iedereen’. Hij kreeg de award uitgereikt door Jan Paparazzi op Sterren NL radio.

Het mag dan wel niet de eerste keer zijn dat Tino Martin een Buma NL Award mocht ontvangen, maar hij is er niet minder trots op. Dat juist nu, in deze tijd waar het voor veel musici en dus ook voor Tino en zijn crew niet altijd even gemakkelijk was, zo’n waardering komt, geeft de zanger een enorme boost.

Tino: “De waardering en zo’n prijs, dat is waar we het allemaal voor doen. En ik doe het niet alleen, ik ben ook dank verschuldigd aan mijn hele team die het samen met mij mogelijk hebben gemaakt om het album ‘Voor Iedereen’ te maken”

Maandenlang heeft Tino aan het album gewerkt en met de Buma NL Award is de waardering een kroon op het werk. Het album dat maar liefst 17 songs telt, verscheen een jaar geleden, werd miljoenen keren gestreamd en is met platina bekroond.

De Buma NL Awards worden jaarlijks uitgereikt waarbij de prijs is gebaseerd op gegevens van GfK, Soundaware en de Stichting Nederlandse Top 40. De lijsten worden samengesteld op aan de hand van een analyse van verkoopcijfers (tracks en albums) en airplaycijfers (tracks) over de periode van 1 juli 2020 tot en met 30 juni 2021.